Titel | Keukenterminologie (I) Frans-Nederlands Lexicon |
---|---|
Omslag | ![]() |
Content | Voorwoord: Deel I van Keukenterminologie bevat de Franse benamingen van ruim 700 bewerkingen en handelingen in de keuken, elk met de overeenkomstige term in het Nederlands, waarvan vele voorzien van een toelichting en een of meer praktijkvoorbeelden met vertaling. De lijst kwam tot stand dank zij jarenlange samenwerking van deskundigen, verenigd in de taalcommissie van de Academie voor de Streekgebonden Gastronomie. Inhoud:
|
Uitgever | Academie voor de Streekgebonden Gastronomie V.Z.W., 's-Gravenwezel (B) |
Jaar | 1997 |
Aantal pagina's | 94 |
Rubriek | Algemeen, Cultuurgeschiedenis, Media, en Taal en letterkunde |
Periode | 20ste Eeuw 2de helft - 1950 tot 2000 |
Regio | België Overig, Nederland Overig, en Overig Europa |
Locatie | 02-6 |