Unieke samenwerking – Verzamelalbum historische foto’s

Medio september afgelopen jaar werd de kring door de PLUS Van de Huijgevoort Eersel gevraagd om medewerking te verlenen aan het samenstellen van een verzamelalbum vol met historische foto’s. Met veel plezier hebben wij hieraan gehoor gegeven en zijn achter de schermen druk bezig geweest om dit unieke album voor elkaar te krijgen. Actie loopt van 20 februari t/m 16 april 2022, ook willen we vermelden dat het album gratis te verkrijgen is. 

Wij realiseren ons wel dat niet alle aspecten van de Eerselse gemeenschap aan bod zullen komen maar dat geeft weer moed om nog eens naar de gemeenschap te kijken over ‘tig’ jaren.  

Het verzamelalbum “Historisch Eersel” is vanaf heden verkrijgbaar bij de PLUS van de Huijgevoort Eersel, een verzameling prachtige foto’s die u hopelijk een herinnering zullen oproepen, of een flauwe glimlach van herkenning doen verschijnen.

Daarnaast willen we al een kleine aankondiging doen, dit zal namelijk niet het enige boek zijn wat zal verschijnen dit jaar. Vanwege het 75-jarig bestaan van de kring medio 2022 brengen wij ook een eigen boek uit met de titel ‘Gebundeld Verleden’. Hierin staan wij stil bij mooie verhalen uit het verleden die ook voor het heden nog betekenis kunnen hebben. Het is tevens het vervolg op de eerste uitgave in 1976 en over een voorinschrijving hoort u te zijner tijd via de plaatselijke media. 

Voor nu hopen wij op een grote verzamelwoede
en wensen eenieder veel plezier met het compleet maken van het boek.